Webcome ka cai Bona

Produk kualitasna

produk urang anu sadaya lambang standar internasional, sarta aksés ka pakumpulan industri kacida dianjurkeun.

PANALUNGTIKAN & ngembangkeun

Simkuring boga leuwih produk na leyuran 70,000 R & karyawan D, ngawengku leuwih ti 45 {bdcee46cd943ae2ddb8b4bd75cc46988d0f97f312ed3154be5da5f623fbcf43f} tina total workforce urang di sakuliah dunya.

produk

Tentang Kami

Tentang Kami

Hangzhou Fuyang Bona Cai Purifikasi Equipment Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional ti equipments perlakuan cai, specializing dina nyieun housings stainless steel mémbran RO, housings filter cartridge, kantong filter housings, housings filter mékanis, tank cai, exchanger panas, jeung saterusna. pabrik anu lokasina di Xindeng, hiji kota kuno Fuyang Zhejiang. Ieu nyertakeun leuwih ti 20000 méter pasagi, dina ngilikan leuwih ti pagawé 100, diantara saha aya pagawe teknis 40. Gaduhan geus ngembang pikeun leuwih ti sapuluh taun, parusahaan geus jadi pabrik profésional specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual equipments filtration cair. Sarta eta ieu disatujuan ku ISO9001: Sistim manajemén kualitas 2000 di 2007. Sarta ASME U STAMP.We ogé dipulut di urang sanggup sarta ngadopsi teknologi canggih occident pikeun ngaronjatkeun Sunan Gunung Djati dina modeu ketat ngeunaan manufaktur, Ngatur jeung kualitas controlling.So jauh, produk urang nu disatujuan mah ukur aya di pasar Cina, tapi oge di pasar luar negeri kawas Maca deui

Kauntungan urang

bisnis global

Urang nawiskeun konsumén urang ti sakuliah dunya pikeun ngajaga jasa komunikasi jeung rojongan produk pohara alus.

logistik efisien

gawé babarengan jangka panjang urang jeung logistik ngarah di dunya jeung pausahaan express, bisa mastikeun yén barang dikirimkeun dina waktos shortest.

ngarojong ramah

Nyadiakeun layanan dipercaya, responsif jeung ongkos éféktif gancang, guna minuhan kaperluan pamaké layanan urang.

sertipikat

Rapat perlu Palanggan Dupi Ngan Goal Jeung Motivasi kami
Urang nawiskeun kualitas pangalusna, anu layanan pangalusna jeung respon panggancangna, kakara nengtremkeun ati konsumén

wartos

FAQs

ulasan sakabeh imah cartridge filter cai

Unggal filter perumahan alesan cartidge tungtutan sababaraha tipe pangropéa. Mun anjeun ngusahakeun pikeun manggihan saringan cai imah sakabeh, boga momen pikeun manggihan sababaraha fakta. hartina anjeun bakal kaget lamun hiji sakabéh filter imah téh pangalusna keur anjeun. hiji sakabéh filter imah téh saukur mangrupa filter nu disambungkeun ka garis cai konci ... + Baca leuwih

Kantong Filter Perumahan Produsén

Kadang-kadang anjeun bakal kudu ngaleungitkeun filter keur nyeuseuh eta. saringan Anjeun kudu jadi boh dikumbah atawa diganti, dirojong ngawangun sarta modél. filter nu bisa jadi dikumbah sakali diperlukeun. The saringan anu undoubtedly nu foremost efisien, diandelkeun, sarta lampu-beurat béda atas nama kuring. Kituna, aranjeunna geus accusto ... + Baca leuwih

Sakabeh House Cai nyaring Lowes

Lamun anjeun milih saeutik filter kitu, nya bakal jigana perlu inundated na jam malah saméméh per minggu téh leuwih. dina acara nu ngan halah Gunung saringan individu dina sakabéh sumber cai, anjeun bakal jadi outlay rejeki utama anjeun kukituna kudu mulasara unggal filter severally. saringan cai imah sakabeh ... + Baca leuwih

Sakabeh Saringan House Cai

Gunana pikeun nyebut, milih nu filter ditarima bisa balik a cara éta. hiji filter beredar nyaeta diantara bagian vital foremost of setelan vivarium anjeun, sarta ngajaga cai tank Anjeun jelas tur bersih nyaeta diantara kenop pikeun senang, lauk damang. saringan cai imah sakabeh nu katalungtik salaku titik-of-Éntri saringan. salaku hasil o ... + Baca leuwih

Sakabeh House Cai Filter Systems

Sistem filter sakabeh-imah anu éndah pikeun imah nu leuwih gede. Sakabeh metoda imah filter pangluhurna henteu dasarna nu paling ongkosna mahal. Loba jalma (sorangan kaasup) poho ngarobah mamah jeung kituna ulah meunang mangpaat cai cleaner. conjointly balanja pikeun sakabéh filter imah bakal negate nece dina ... + Baca leuwih

Cai Filter Perumahan

Kusabab saringan karbon nu pricier, éta pangalusna mun boga filter sedimen munggaran nu kudu diganti deui sering. Lajeng engkol mesin salila kurang leuwih tilu detik sarta anjeun disusun ngaganti filter nu. Dipiceun jeung reinstall filter pikeun mastikeun yén ayeuna teh dipasangan éféktif. Dipiceun jeung ulang install ... + Baca leuwih

Sakabeh House Karbon Filter

Henteu sakabéh saringan anu dijieun sarua. saringan imah sakabeh anu mangrupa investasi badag pikeun tinggal anjeun sarta dianggo éféktif pikeun ngamankeun fixtures anjeun sarta panerapan padumukan. Leres, balanja pikeun imah filter karbon pinuh tiasa AN investasi dina awal kitu ayeuna teh ngadatangan Toko sorangan langsung. Salaku on ... + Baca leuwih

panalungtikan

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
surélék kuring

Surat ka kami