Webcome kanggo banyu

PRODUK KUALITAS TINGGI

Produk kita kabeh simbol standar internasional, lan akses menyang asosiasi industri banget dianjurake.

RISET & PEMBANGUNAN

We have over 70,000 product and solution R & D employees, comprising more than 45 {bdcee46cd943ae2ddb8b4bd75cc46988d0f97f312ed3154da5f5fbcf623f} saka total tenaga kerja kita ing dunya.

Products

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Hangzhou Fuyang Bona Water Purification Equipment Co., Ltd minangka produsen profesional peralatan perawatan air, spesialisasi ing nggawe stainless steel RO membran housings, omah isi filter cartridge, tas Filter housings, mechanical filter housings, tank banyu, exchanger panas, lan sateruse. Pabrik iki ana ing Xindeng, kutha kuno Fuyang Zhejiang. Iku kalebu luwih saka 20000 meter persegi, ing duwe luwih saka 100 karyawan, ing antarane kang ana 40 teknis buruh. Sakwise wis ngembangake luwih saka sepuluh taun, perusahaan kasebut dadi pabrik profesional khusus ing ngrancang, ngasilake lan nuku peralatan filtrasi cair. Lan iki diijinake dening ISO9001: sistem manajemen kualitas 2000 ing 2007. Lan ASME U STAMP. Kita uga nyiptakake wong-wong sing mampu lan nganggo teknologi canggih kanggo ngapikake modifikasi manufaktur, ngatur lan ngontrol kualitas. Supaya adoh, produk kita disetujoni ora mung ing pasar Tiongkok, nanging uga ing pasar luar negeri kaya Waca liyane

Kasil kita

GLOBAL BUSINESS

We offer para pelanggan saka seluruh dunia kanggo njaga layanan komunikasi lan produk dhukungan sing apik banget.

LOGISTICS EFICIENT

Kerjasama jangka panjang kita karo perusahaan logistik lan ekspres ing donya, bisa njamin barang sing dikirim ing wektu paling cendhak.

SELAMAT SUPER

Kanggo nyedhiyakake layanan dipercaya, responsif lan biaya sing cepet, supaya bisa ngatasi kebutuhan para panganggo layanan.

Certificate

Rapat Customer Needs Kita Mung Tujuan lan Motivasi
We offer the best quality, layanan paling apik lan respon paling cepet, mung kanggo ngiyatake pelanggan

News

FAQs

ulasan rumah kaca penyaring air rumah

Saben omah panyaring duwit akehe nggoleki sawetara jinis pangopènan. Yen sampeyan nyoba nggolek filter banyu omah kabeh, enteni wancine kanggo nemokake sawetara fakta. tegese sampeyan bakal kejutan yen kabeh house filter iku paling apik kanggo sampeyan. saringan kabeh rumah mung penyaring sing disambungake menyang saluran banyu ... + Waca liyane

Pabrik Tas Filter Pabrik

Kadhangkala sampeyan kudu ngilangi filter kanggo ngumbah. Filter-filter sampeyan kudu dicuci utawa diowahi, didhukung mbangun lan model. Filter bisa dicuci yen perlu. Filter-filter iku temtunipun paling efisien, bisa dipercaya, lan bobot entheng beda-beda sajrone aku. Mulane, padha accusto ... + Waca liyane

Water Filter Whole House Lowes

Yen sampeyan milih panyaring sing dicithak, mesthine bisa dibanjiri lan jam malah sadurunge saben minggu wis rampung. ing acara sing sampeyan pancen kudu nggarisake filter individu ing kabeh sumber banyu, sampeyan bakal njobo rejeki gedhe lan sampeyan kudu njaga saben filter sithik. Kabeh filter banyu omah ... + Waca liyane

Whole House Water Filters

Ora perlu disebangke, milih panyaring bisa ditampa bisa dadi cara kasebut. penyaring sing pinunjul yaiku salah sijine bagian paling penting ing persiyapan vivarium, lan njaga banyu tangki sing cetha lan resik yaiku ing antarane tombol kanggo iwak sing sehat lan sehat. Filter-filter banyu omah kabeh sing diamati minangka saringan titik-entri. minangka asil ... + Waca liyane

Sistem Filter Air Whole House

Sistem panyaring sakabehan omah apik kanggo omah-omah sing luwih gedhe. Metode penyaring rumah paling dhuwur ora ateges paling larang. Akeh wong (kalebu aku) lali kanggo ngganti filter lan mulane ora oleh manfaat banyu resik. bebarengan pameran kanggo kabeh house filter bakal negate nece ing ... + Waca liyane

Penyaring Air

Amarga saringan karbon sing luwih murah, sing paling apik kanggo nggawe panyimpenan sedimen sing luwih dhisik diganti. Banjur crank engine sakwise telung detik lan sampeyan siap kanggo ngganti filter. Copot lan instal maneh filter kanggo mesthekake yen dipasang kanthi efektif. Mbusak lan instal ulang ... + Waca liyane

Filter Karbon House Kabeh

Ora kabeh filter digawe kanthi padha. Filter-filter omah kabeh iku investasi gedhe kanggo panggonan sampeyan lan bisa efektif kanggo ngamanake piranti lan peralatan omah. Bener, blanja kanggo panyaring karbon house lengkap bisa investasi AN ing wiwitan, nanging ngunjungi tuku dhewe langsung. Minangka ing ... + Waca liyane

Inquiry

Skype

Tampilan

WangWang

QQ
Email kula

Mail kanggo kita